Hej og velkommen

Hej og velkommen

…til mit univers, hvor planen er, at jeg kommer med indlæg om hvad der lige falder mig ind. Mere konkret bliver det noget med mode, beauty-hejs og boliginteriør, altså en god bred samling af hvad jeg interesserer mig for.

Hvor navnet “Vert foncé” kommer fra og betyder, er måske knap så interessant, men jeg tænker at nogle vil undre sig alligevel. “Vert foncé” betyder mørkegrøn på fransk, og jeg valgte navnet, da jeg elsker farven og fransk-sproget. Fransk fungerer altid så pokkers godt, så derfor blev det til en sammensmeltning af disse – med andre ord, det var et meget tilfældigt valg.

Skærmbillede 2014-09-12 kl. 16.13.56

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hej og velkommen